dimecres, 5 d’agost del 2009

Metro A / Metro B

A Roma només tenen dues línies de metro. Ara construeixen la tercera, que serà la C. Per descomptat, cada cop que aixequen una pala de terra surten restes arqueológiques, i les obres són eternes, llargues, costoses... i la línia acabarà fent un recorregut ple de corbes per esquivar les troballes!

Mentre ens construeixen la tercera línia, que vés a saber quan estarà a punt, us proposo un joc: les set diferències. Endevineu quina és quina...
Metro A. Vagons nous, blancs, immaculats, il·luminats, nets, còmodes i amb aire acondicionat.
Metro B. Vagons vells, pintats, bruts, pudents, foscos, incòmodes i sense aire acondicionat.
Evidentment, per anar a casa i a la feina agafem la línia B :(
Però, el més ridícul de tot, és que la gent no es queixa, d'anar embotida en un vagó de merda sense ventilació i amb un aire irrespirable. Sembla normal. I mentre, a l'altra línia, tot és llum.
Sono pazzi questi romani.

6 comentaris:

Anna ha dit...

Maria...

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOhmmmmmmm ;)

codi ha dit...

hauries de veure les cues i el pollastre que hi ha a la mega city que has deixat per 3 mesos. Han cardat enlaire totes les línies. No se'n salva cap. Avui a la tele3 (la nostra) ensenyaven imatges de les cues per fer trasbordaments. Semblava una classe de matemàtiques. En un metro hi poden cabre 1000 persones. En un bus ( biarticulat, que això no ho han dit) 120. La crònica acabava dient que semblava haver-hi problemes de coordinació.

Anims Mary !!!!! " que tampoco estamos tant mal" com va dir un conegut president.......

Carles ha dit...

mentre "ens" construeixen la tercera línia? que t'hi penses quedar a viure?? o és que parles en un sentit internacional com a ciutat que és de tots? tornant al tema, l'equivalent a BCN, fins fa poquet, era la L4 en relació a la resta...

Tu, jo i l'Otis ha dit...

amore, és un "ens" majestàtic. De la mateixa manera q li dic "casa" al pis on dormo i "feina" al lloc on passo les hores laborables del dia.

Vaia tela amb el metro de bcn, no? Al final serà veritat que no estem tan malament...

la divina ha dit...

Ai, jo no recordava aquestes diferències entre una línia i l'altra... Suposo que a l'estiu es deu notar molt més, per la "humanitat" de dins els vagons.

Maria a la feina ha dit...

Als vespres, humanitat és poc, creu-me! Quan s'obren les portes dels vagons, sembla que et clavin dues bufetades...