diumenge, 30 d’agost del 2009

De prop



És fantàstic escapar un cap de setmana, veure la família, els amics, canviar d'aires, sentir la tramuntana, anar a la platja... i gaudir d'un bon concert del Jorge Drexler.
De prop. De ben a prop.


2 comentaris:

Anna ha dit...

No vaig veure en Drexler, no vaig comprar entrades pel seu concert, tot i que veure'l al claustre del Muntaner devia ser xulíssim!

Jo vaig gaudir moltíssim del concert que va oferir en Lluís Gavaldà a la Plaça de l'Ajuntament i també dels Peeper Pots i Sidonie.

De tota manera, el que més m'agrada és tenir la sensació que ets part d'uns dies en què la ciutat és viva i que la gent se sol comportar molt bé i ve d'arreu de Catalunya a disfrutar de la música.

A més, el temps va acompanyar. Un temps molt empordanès, ja que la tramuntana (aquest vent tan nostre i que tant estimo...), que bufava en la mesura justa, ens va acompanyar tot el cap de setmana.

No podies haver triat millor cap de setmana per venir, Maria! :)


No podies

MaryMoon ha dit...

Ostres, jo vaig veure el programa, i que venia en Drexler, i em va faltar temps per entrar a Ryanair i veure els preus dels bitllets!! :-D
Aficions que té una.
La veritat és que fins l'any passat no me'n vaig adonar de la importància de l'Acústica. És com unes segones barraques, mitja setmana d'inundació de gent... i dissabte ens deia un noi que és músic que per als músics també és molt important i té molt bon nom. Que duri!
I del vent... jeje, només baixar de l'avió ja el vaig notar. Quin gust!!!