dilluns, 13 de juliol del 2009

Zanzara!!!

No sé si per romans o per tigres, els mosquits no ens deixen en pau ni un moment entre les 6h de la tardaa i les 9h del matí.
Tinc una quinzena de picades, concentrades entre els braços i la cama esquerra (sí, es veu que la cama dreta no és tan bona).
Les picades dels primers dies van agafar una mida i un color que feia por, grans, vermelles, dures i tan aviat picàven com feien mal. Ara ja dec estar mig immunitzada, i són normaletes... però quan veig un mosquit tremolo igual. Els endolls d'insecticida no sembla que facin cap efecte. L'única cosa que els espanta és la crema de "gerani citronela", que fa una olor molt forta de flors. Suposo que si te la poses com a perfum un dissabte al vespre abans de sortir, deu espantar mosquits i "moscardons", amb aquesta olor!

5 comentaris:

Carles ha dit...

crec que vindré amb el kit mosquitokiller... alguna empresa fumigadora per la zona? :P

Laura ha dit...

jo vaig comprar un catxarro que emet ultrasons de mosquit mascle i va força bé, manté allunyades les mosquites que piquen. nacho, el mosquito macho, es diu. al coronel tapioca. és que després del xeringasso d'urgència al delta, vaig molt equipada!

Tu, jo i l'Otis ha dit...

això m'ho he de mirar!!! merci polita!!!

Laura ha dit...

"nacho, el mosquito macho" és el nom que li vam posar nosaltres, eh... crec que a can coronel tapioca té un altre nom... ;-)

Tu, jo i l'Otis ha dit...

jeje, per un moment m'havia cregut q era el nom de veritat!!