Ahir al vespre vam sopar amb amics del Dario i la Pilar al Centro Storico, a un lloc que es diu La Campana. Fan cuina tradicional, és a dir, pasta i guisats de carn i de peix. No estava malament, però segur que trobarem algun altre puestu millor... de moment, el podem incloure a la llista de recomanats, però no imprescindibles.
D'antipasto, d'entrant, vam menjar carciofi alla giudia i fior di zucca (atenció que la fior di zucca anava farcida amb mozzarella i després arrebossada... mmmmm).
(tot light, eh! De fet, m'ha costat hores digerir la carxofa fregida... i mira que era bona)
4 comentaris:
ei, quins festins! m'agradarà veure aquesta secció... poden sortir-hi coses interessants... :*
Mmmmmmmmmmmmm la boca es fa aigua, experimenta, expetrimenta que quan arribem arrasarem !!!!!!!!
eh, us ha agradat, aquest, eh?! Guardo la targeta :-D
Nyam, nyaaaaam!
Publica un comentari a l'entrada