diumenge, 5 de juliol del 2009

Primers àpats

Ara no us explicaré el menú de cada dia ni molt menys, però sí que us ensenyaré les cosetes especials que vagi trobant per aquí...
Ahir al vespre vam sopar amb amics del Dario i la Pilar al Centro Storico, a un lloc que es diu La Campana. Fan cuina tradicional, és a dir, pasta i guisats de carn i de peix. No estava malament, però segur que trobarem algun altre puestu millor... de moment, el podem incloure a la llista de recomanats, però no imprescindibles.
D'antipasto, d'entrant, vam menjar carciofi alla giudia i fior di zucca (atenció que la fior di zucca anava farcida amb mozzarella i després arrebossada... mmmmm).



(tot light, eh! De fet, m'ha costat hores digerir la carxofa fregida... i mira que era bona)

4 comentaris:

Carles ha dit...

ei, quins festins! m'agradarà veure aquesta secció... poden sortir-hi coses interessants... :*

Quiquet ha dit...

Mmmmmmmmmmmmm la boca es fa aigua, experimenta, expetrimenta que quan arribem arrasarem !!!!!!!!

Tu, jo i l'Otis ha dit...

eh, us ha agradat, aquest, eh?! Guardo la targeta :-D

la divina ha dit...

Nyam, nyaaaaam!