dijous, 23 de juliol del 2009

Turando(t)


Quan et diuen: "Vols venir al Liceu?", segurament, el primer que podries preguntar és: "Què hi anem a veure?", però si et diuen: "Per 10€, Turandot al Liceu?", respons: "Ostres, i tant!"...

Òbviament, un preu així et convida a gaudir sonorament de l'espectacle, perquè veure'l, el que s'entén per "veure'l" no seria el més encertat.
Tres actes d'uns 40 minuts i dos descansos de 25 minuts. Gairebé 3h d'espectacle, d'un gran espectacle. Amb un final diferent a l'habitual que, si més no, contribueix a allargar la vetllada més enllà de les 3h.

He de confessar que no en sabia res de l'obra, ni que un dels números més coneguts era el que havia sentit tantes vegades de boca del Pavarotti i que recentment vam sentir abans del partit on el Barça aconseguiria el seu triplet històric.

Una nit interessant, però que potser per gaudir-la plenament hauria de ser, o bé un entusiasta de l'art líric o bé algú a qui els diners no li fossin un problema.

6 comentaris:

MaryMoon ha dit...

Com va ser aquest final espectacular? explica explica!

Carles ha dit...

dona, no voldria estroncar-lo a ningú! te l'explico en privat, si vols. :)

Kudifamily ha dit...

Ja t'ho vaig dir l'altre dia: T'ODIO!!!!!
;-)

Turandot! Maaare mevaaaaa...
Aissss....

Laura ha dit...

"nessun dorma" és del turandot? és molt maca...

Anna ha dit...

Et diré més...al Liceu per 10€ veure Turandot ha de ser una passada, però com que no vaig enganxar l'oferta i el passaven gratis a la platja de St. Sebastià de BCN en una pantalla gegant! L'obra em va agradar molt.

Era el primer cop que veia òpera i la veritat va ser una passada!

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Oh, a la platja també devia ser molt xulo.
El primer cap de setmana d'agost anem a les Termes de Caracalla a veure òpera... :-D