dilluns, 27 de juliol del 2009

Scuderie del Quirinale


Aquesta tarda m'he amagat del sol a les Scuderie del Quirinale. Hi fan una exposició titulada "Scatti di Guerra. Lee Miller e Tony Vaccaro dallo sbarco in Normandia a Berlino", que són fotos de la Lee Miller i del Tony Vaccaro de la Segona Guerra Mundial. Algunes, curioses. Altres, molt crues.
L'edifici on fan les exposicions és molt xulo per dins, i la terrasseta dóna al davant del Quirinale, que és la residència del president de la república. No, del Berlusca no, del Giorgio Napolitano. En Berlusca és el Primer Ministre, no confonguem conceptes.
Doncs resulta que hi he anat just a l'hora del canvi de guàrdia. I desfila una banda de música, i soldadets, i passegen, i fan voltetes... Cada dia a les 18h durant l'estiu.



2 comentaris:

Carles ha dit...

he de reconèixer que fins força avançat el meu erasmus a roma d'ara fa 7! anys, feia al Berlusca el principal habitant del Palazzo del Quirinale... Ja m'estranyava a mi que tingués la cultura tan aprop... :P

Tu, jo i l'Otis ha dit...

jo ho he hagut de buscar, què et penses! Però amb la de cases superguais q té el Berlusca, estava clar que aquesta, tan cèntrica, no li convenia...