dijous, 23 de juliol del 2009

"REbufa Planetes" o com fer màgia amb sabó


Aprofitant que vam regalar al meu germà i a la cunyá dues entrades per anar a veure l'espectacle de'n Pep Bou, vaig pensar que potser que els acompanyés, no fos cas que no hi sabessin arribar...
Màgia amb sabó, això és del que vam gaudir. Una hora i gairebé mitja més d'humor i fantasia i habilitat usant poc més de tres o quatre objectes (tubs de vidre, raquetes amb i sense cordatge, focus de colors i un polveritzador d'aigua) i algún preparat a base de Fairy(?), que ens van transportar a un món on les bombolles de sabó, que de petits ens havíem divertit fent, flotaven i es passejaven per l'escenari.
Crec que el clímax màxim el va aconseguir quan, després de diversos intents fallits, va construir una delicada escultura i la va fer girar com si d'un objecte amb motor es tractés.

Absolutament recomanable.

4 comentaris:

Kudifamily ha dit...

Que xuloooooo!!!

(escolteu una coseta: ha hagut de marxar la Maria a Roma perque aquest blog tingués tanta vidilla com té ara?????... :-D Si és així, Maria, te n'hauràs d'anar més sovint, jeje)

Anna ha dit...

Maria, no em diguis que hi vas anar el dia 26 al vespre i no ens vam veure!!!

Havia sentit a parlar d'en Pep Bou i em vaig perdre l'espectacle anterior i aquest, aprofitant el Tr3sC no me'l podia perdre. En tenia moltes ganes i no em va decebre gens!

MaryMoon ha dit...

Nooooo, jo no, hi va anar en Carles, que és a Bcn. Les entrades de Tu, jo i l'Otis són compartides, tant poden ser seves com meves.
Les meves activitats, per ara, només es donen a Roma i proximitats ;)
Veig que el Tr3sc està donant molt de fruit!!

anna ballbè ha dit...

Nosaltres ens vam afegir al pack... i la veritat és que va estar molt bé!!!