divendres, 3 de juliol del 2009

Informe meteorològic

És el meu quart dia a Roma i, meteorològicament, tots han sigut iguals: matí de sol i xafogor, al migdia comencen els núvols, tarda de llamps i trons i pluja i pedra, i vespre més fresc i tranquil. Ahir a la tarda quan vam sortir de treballar vam donar una volta pel barri, buscant algun lloc per fer còpies de claus. I el diluvi ens va enganxar a la ferreteria, sense paraigües i amb sandàlies! Va durar ben bé una hora, i quan vam sortir, ens vam trobar el panorama que us ensenyo:





Vam caure uns quants arbres, i més d'un carrer estava ben inundat. El nostre carrer, com que té microclima propi (llums i ombres, al seu ritme), es va quedar igual:


5 comentaris:

Kudifamily ha dit...

Si et consola, nosaltres aquí dalt estem més o menys igual, però de moment sense destrosses!
Petons guapa!!!!

El Sogre ha dit...

El piset sembla que està molt bé, no?

espero que no tinguis que nedar per Roma i que al Setembre la ciutat estigui transitable.

Petonets Q.

Maria des de la FAO ha dit...

Home, doncs per nedar ens va faltar ben poc! Sort de la ferreteria...
Petons a tots!

Codi ha dit...

Hola a tots, després de veure que el tema anava d'aigua m'ha fet pensar que divendres vam anar a sopar amb el TU i l'Otis a casa vostra. Li vaig estar fent classes de submarinisme a l'Otis. Cada cop ens tenim més estima. Veuràs a la tornada, estarà fet tot un "home".

esperaré les teves cròniques impacient....

Maria des de la feina romana ha dit...

Què vol dir que li fas classes de submarinisme a l'Otis!!!!???? Al meu minino no me'l remullis més de lo necessari, que com s'acostumi a l'aigua llavors no hi haurà qui el castigui!!!