Aquest ha sigut el meu sopar d'avui: un taglio de pizza de fior di zucca e acciughe de Sissini, una pizzeria del Trastevere, recomanada per la meva guia. MOLT BONA!
la veritat és que la vaig trobar molt bona. Les últimes que havia menjat eren molt olioses, i aquesta estava... Mmmmmmmmm.... Ah! I també fan pollastres a l'ast. Encara no n'havia vist, per aquí!
4 comentaris:
quina bona pinta!
la veritat és que la vaig trobar molt bona. Les últimes que havia menjat eren molt olioses, i aquesta estava... Mmmmmmmmm....
Ah! I també fan pollastres a l'ast. Encara no n'havia vist, per aquí!
ai, per un moment havia llegit "també en fan de pollastre a l'ast", i m'ha sembat un farcit ben estrany per a una pizza... ;)
jeje, home, mira, pollastre a l'ast a trossets...
pensa que hi ha llocs que fan pizza de bròquil. El pollastre tampoc seria tan estrany...
Publica un comentari a l'entrada