dilluns, 28 de setembre del 2009

Gelats (IV)

Sí, és ben bé, que sembla que em passi el dia menjant gelats. Tant de bo!! Seria una dieta esplèndida. Rodolaria, de tornada a casa.
Després d'haver-ne parlat aquí, aquí i aquí, afegeixo una nova entrada a la llista: Il Gelato Fantastico. És una cadena, tenen botiga a Roma, a València i algun altre lloc, però no tenen una pàgina web gaire reeixida.
La que conec és a Viale Aventino 59. Molt petitona, les noies súper amables.
Per dir només uns quants gustos... xocolata pura de Perú; strudhel (amb panses); arròs amb llet i canyella (amb arròs); sèsam; ametlles i llimona; ricotta, cointreau i pela de taronja; pinyons amb mel...
I fins i tot els cucurutxos són bons. Tots. Els petits també.

Per sort, o per desgràcia, aquesta gelateria és molt a prop de la feina, però l'he descoberta molt tard. Per consolar-me, quan surti de treballar hi faré una visita :-)
I ara que no tenim ni telèfon ni internet a casa... em perdonareu que actualitzi menys sovint les últimes aventures italianes, oi?

2 comentaris:

Carles ha dit...

tremendo el de xocolata de trinitat... ostres, quin últim i tardà descobriment (per sort nostra i "desgràcia" dels qui vindran darrera!)

Tu, jo i l'Otis ha dit...

ostres, ahir a la tarda era tancat! "mi gos en un pos"! No sé si és que tanquen aviat o que potser els dilluns no obren... però devien ser les 19h quan hi vaig anar... i ja no hi eren! :(