dilluns, 14 de setembre del 2009

Reconeixement

Aquest cap de setmana he agafat un avió i he constatat dues coses sobre l'aeroport de Fiumicino:

1. Que està extremadament mal indicat. Mil fletxes que no et dirigeixen a on vols anar, poca senyalització, cartells per tot arreu, pantalles que t'envien a la terminal on no has d'anar...

2. Un aeroport ha de ser pensat com un aeroport. Els lavabos que vaig trobar divendres a l'anada eren suficientment grans com per fer-hi cabre una maleta, estaven acceptablement nets i s'hi podia penjar la bossa. Penjador i lleixa!!!
A la persona que els va dissenyar, va dirigit el meu reconeixement més sincer.


Als que esteu pensant que aquest post és una tonteria, recordeu aquell monòleg que circulava fa un temps. A més.... bé que he de presumir de bossa, no?

2 comentaris:

Mosquit ha dit...

Em sento absolutament identificada amb aquest monòleg però jo hi afegiria una situació encara més complicada: alguna de vosaltres ha provat d'anar al lavabo a una estació d'esquí ? Hi ha el tema de les botes, que per la forma que tenen et fan tirar endavant i et destrossen els genolls, la motxilla amb l'entrepà (que els preus que gasten als bars d'allà dalt són d'escàndol) i pobres de les que van amb mono: a més a més de fer mal-labarismes per no perdre l'equilibri han d'aguantar la part de dalt del mono per a que no toqui a terra ... que sempre , sempre està mullat (i no saps de què)

Tu, jo i l'Otis ha dit...

jajajajaja
a l'estació d'esquí també ha de ser la bomba. Fa segles que no vaig a esquiar, ja no ho recordava.