dijous, 17 de setembre del 2009

Questione di punti di vista


Als cinemes de Roma aquesta setmana han estrenat moltes de les pel·lícules que es van projectar al Festival de Venècia. Aprofitant l'avinentesa, ahir a la tarda em vaig escapar fins a l'Alcazar (una sala, una peli, poques butaques, tot vermell!) per veure Questione di punti di vista, del director Jacques Rivette, amb el Sergio Castellito i la Jane Birkin.
La peli és... curiosa. És com una obra de teatre. O com un espectacle de circ, que d'això tracta. Un punt lenta, potser, però molt delicada. Molt fina. Elegant?
Llegint els crèdits em va sobtar que detallessin "Perruquer del Sr. Castellito", "Vestits del Sr. Castellito", "Maquillatge del Sr. Castellito". Així, a part de la resta, i tractant-lo de senyor. Quin divo!!
I de la Jane Birkin... doncs, digueu-me inculta, em sonava molt el nom però no sabia qui era. Ara ja ho sé: de joveneta, cantava "Je t'aime... moi non plus"...

6 comentaris:

Laura ha dit...

oh, és que el castellito és molt castellito!!! has vist "non ti muovere"?

Tu, jo i l'Otis ha dit...

sí, l'he vista! Fins hi tot la Pe em va agradar a "Non ti muovere"!

Tu, jo i l'Otis ha dit...

però a "Deliciosa Martha" em va agradar molt més!!

Laura ha dit...

sí! coincideixo amb tu en TOT!

Mosquit ha dit...

Confesso que tinc una debilitat pel Castellitto . A "Concorrenza sleale" també està molt bé! i a "Va savoir" i a "L'ora di religione" i ...

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Hola Mosquit!! Veig que en tinc moltes de pendents, tu! Prenc nota!!