dijous, 10 de setembre del 2009

Lectures

M'acabo d'adonar que, pel que hem escrit des de... l'abril de 2008, podria semblar que no som amants de la lectura. Que el bloc no us enganyi! Que sí que llegim!

Al principi havia posat un requadret aquí a l'esquerra amb els títols dels llibres que estàvem llegint. Després d'una temporada de feina intensa, i després amb el màster, he deixat la lectura una mica abandonada... quan passes més de 8 hores al dia davant d'una pantalla, als ulls no els queden ànims per seguir llegint.
I durant l'estiu... doncs tampoc no he llegit gaire. Tenia "feina" descobrint Roma. La Marta (hola Marta!!) em va demanar que li portés La solitud dels nombres primers, de Paolo Giordano, i he aprofitat per llegir-lo. No n'explicaré l'argument, que si no li aixafo la lectura a la Marta... però podeu saber-ne més en aquesta entrevista. L'autor, per cert, només té 26 anyets.

3 comentaris:

Els del PiT ha dit...

L'estiu és la millor època per llegir, al meu entendre, és clar...
Bona lectura doncs!
Sergi
:-)

Ah! I l'Otis... que mengi, eh? Que per ser d'Angora està massa sec!
;-)

Carolina ha dit...

Però on pares? Que jo no ho entenc, estàs aquí o allà?

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Sergi, gràcies per la visita! l'Otis és siamès :) Si fos d'angora a casa no s'hi podria viure, de tant de pèl. Ara està en plena forma, però l'últim cop que vam anar al veterinari passava dels 6kg...

Carol, jo sóc a Roma fins a finals de mes, però en Carles és a Bcn i compartim el bloc... Petonets!