dimarts, 20 d’abril del 2010

Ciutat Llibre, Ciutat Lliure

Aquest cap de setmana passat es va celebrar el festival Món Llibre, dedicat a fomentar la cultura i la lectura entre els més petits. Enguany, així com l'any passat, els de Món Llibre van encarregar als alumnes del postgrau l'Espai Expositiu (entre els quals m'hi compto) que muntéssim l'espai exclusiu per als nois i noies d'entre 9 i 12 anys: Ciutat Lliure (jugant amb la grafia de la "u" i la "b", "lliure" per "llibre", "llibre" per "lliure"). 


Segons els assistents, un èxit. I si el client està content i satisfet, objectiu acomplert.

3 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Felicitats!

Fer una tasca per fomentar la lectura -més en els temps que corren- ja és tot un èxit. Més si tothom queda satisfet!

*Sànset*

rits ha dit...

m'hi vaig passar amb uns amics diumenge tarda! tot un èxit!!!

esclar que ens vam quedar amb la imatge de la Leonor Watling i el Jorge Drexler amb el seu petit!!! (una decepció per alguns i un engrandiment del mite per a altres, entre els quals m'hi trobo!)

felicitats per la part que et toca!!

Tu, jo i l'Otis ha dit...

L'artista de Ciutat Llibre/Lliure és en Carles, però com que veig que està distret... ;)

Jo no hi havia estat mai, al Món llibre, i crec que fan una feina fabulosa. Em va encantar. Tal (però TAL) quantitat de nens disfrutant com bojos entre contes, llibres i jocs... va ser genial, Sànset!

Caram, la Leo i el Drex amb en Luca al Mòn Llibre! Zona Vip!! Nosaltres els vam trobar a l'hora de dinar, entre nachos amb guacamole i espaguetis a la bolonyesa...


Per cert... per què quan èrem petits no feien aquestes coses??? :(