dijous, 18 de juny del 2009

Qüestió d'educació

Deixeu-me que avui critiqui una mica. Avui estic molt crítica. O és que sóc molt crítica?

Des que faig pràctiques al lloc de Pràctiques 5 que em sorprèn molt el comportament intern del personal... Imagino que és una qüestió d'educació. Jo quan entro a un lloc dic "Hola" o "Bon dia", encara que no conegui a la gent que ja és en aquest lloc. I quan marxo dic "Adeu" o "Fins demà", perquè l'endemà torno.
Aquí, no.

Al costat del despatx n'hi ha un altre. Per entrar-hi has de travessar el despatx on jo estic, i la gent entra i surt i no diu ni mu. Ni al matí a primera hora, ni a la tarda quan marxen. I amb la resta de despatxets, igual. A l'hora de dinar, la gent que treballa aquí en plantilla se saluda, però no es barregen grups.
No ho sé... em sorprèn.
No tenen curiositat per saber qui ets ni què estàs fent aquí. No et presenten a ningú que no sigui indispensable, però la gent tampoc no s'interessa per tu.

Molt curiós, tot plegat.

2 comentaris:

irethma ha dit...

curiós el que comentes... curiós que siga una cosa que a mi em sorprèn cada dia i fa gairebé 9 mesos que hi sóc, curiós que per saber qui és qui hauria d'entrar a la intranet i buscar per serveis, però ni em moleste, la veritat, entre altres coses perquè no sé on treballen...
i disculpa per no presentar-te a ningú :(, de molts, com ja he dit, ni en sé el nom.

Tu, jo i l'Otis ha dit...

No problem! És una cosa que m'ha sorprès molt allà dins, perquè em resulta violent coincidir cada dia amb una persona que ni tan sols diu hola però et mira cada cop que passa pel teu davant!
Però també em sorprèn quan vas pel carrer i entres als llocs... i la gent ni saluda, com si no hi hagués ningú...