dijous, 4 de juny del 2009

La Paradeta

Aprofitant que teniem els cosins de Figueres per aquí fent turisme, els vam portar a sopar a La Paradeta, a la del Born.
És un restaurant curiós.

L'entrada és de peixateria. Tries quin peix i quin marisc vols, i en quina quantitat, i t’ho van posant en paquetets de paper que passen directament a la cuina. Després, a la barra, demanes la beguda i els acompanyaments, i t'asseus en una taula. A mesura que van coent el peix, van cridant les taules pel número, t’aixeques i vas a buscar els plats a la cuina.
No és un lloc íntim, ni silenciós, ni romàntic... és un local gran, hi ha soroll, molt de moviment de gent amb plats (plens i buits) amunt i avall, i es permet fumar. L'avantatge és que el peix i el marisc estan bé de preu, i una "mariscada" (encara que només sigui de navalles i gambes) surt bé de preu. Sempre hi ha cua a la porta, per tant, s'hi ha d'anar ben aviat, a sopar a les 20 h com els guiris (que s'ho saben tot i ja feien cua abans que obrissin!!)



Amb la cara de felicitat s'entén tot, oi?

3 comentaris:

Unknown ha dit...

També has de parar tu taula?

Carles ha dit...

no, però si desparar-la. No és un restaurant convencional, però l'experiència paga la pena.
Val a dir que és millor anar-hi amb gent, ja que augmentes la varietat i redueixes el preu del sopar.

Tu, jo i l'Otis ha dit...

De fet, la taula també la pares tu. Els plats i els gots te'ls donen a la barra quan demanes la beguda... i sí, també s'ha de desparar.
És divertit, hi hem de tornar!!