dijous, 28 de juny del 2012

Nova Cançó 2.0


Em permeto fer una mica de publicitat respecte el projecte que presentem el proper dia 7 de juliol, a les 19h, al Teatre del Cercle Catòlic de Gràcia, al c/ de Santa Magdalena, núm. 12, al qual hi esteu tot convidats a venir!

Nova Cançó 2.0
Amb el símil informàtic del 2.0, us presentem una reinterpretació de temes clàssics de la Nova Cançó, temes que van marcar una època i que a la vegada són un homenatge i un agraïment que volem retre a totes les persones que van fer possible la restauració de les llibertats democràtiques i la recuperació de la nostra identitat durant el franquisme i, posteriorment, durant la transició.

Així, hem introduït cançons de Lluís LlachJoan Manel SerratRaimonMaria del Mar Bonet i d’altres, entre les quals es poden escoltar País PetitQuè volen aquesta gent o Campanades a Morts, algunes d’elles especialment arranjades per l’ocasió pel propi director, i d’altres arranjades per primeres figures del panorama musical català com Manel Camp, Francesc Vila, Manuel Oltra o Antoni Ros-Marbà.

A més, entre les cançons s’intercalen uns textos introductoris, recitats pels rapsodes de la pròpia coral, i que serveixen a la vegada per explicar el context històric de cada una de les cançons.

Un programa emotiu i ben nostre per mantenir viu l’esperit de la Nova Cançó en uns moments altre cop difícils per a la identitat catalana, i que posarà la pell de gallina i negarà els ulls a més d’una persona del públic.




No us oblideu d'apuntar-vos la data d'aquest concert, ens farà molta il·lusió comptar amb la vostra presència!!!

Per a més info: http://coralgenciana.blogspot.com/


3 comentaris:

Jordi ha dit...

No hi podré assistir-hi, sóc fora, però us felicito per la inciativa.

rits ha dit...

I tant, felicitats i que vagi mooolt bé! segur que si!

Jordicine ha dit...

Moltíssima sort. Miraré si m'ho puc combinar. Una abraçada.