dilluns, 25 de gener del 2010

Va de formatges

Per Sant Carles, la Maria em va regalar una sessió de tast de formatges a Gastronomia Activa.
Com molts sabeu, i sonarà a tòpic, sóc dels que visc per menjar. I si, a més, puc tematitzar un sopar en una de les meves tres grans passions (a saber: la xocolata, el formatge i el vi, i aquest no té per què ser l'ordre de preferència) doncs millor que millor.
Per casualitats de la vida i per no contestar al telèfon (no sempre és cert allò que una trucada perduda és una oportunitat perduda), la nostra sessió (la Maria també s'hi va autoconvidar, òbviament) va ser en la més estricta intimitat: nosaltres, i la profe! La veritat és que, poder gaudir d'una sessió absolutament personalitzada, va ser un luxe. I si, a més, a una bona professora li plantes al davant dos bons alumnes com nosaltres, és normal que la sessió s'allargui més del previst i de les dues horetes inicials t'allarguis amb una tercera.

Per cert, he de comentar que no va ser només un tast de formatges. A part d'una primera hora interessantíssima de teoria sobre l'origen i la producció del formatge i les seves múltiples varietats, vam tenir el plaer de maridar-los amb tres bons vins.
Per acabar, compartir amb vosaltres una recomanació de la profe: http://marti-quesos.blogspot.com/. Una autèntica perdició.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

On s'aconsegueixen aquests cursos, déu meu, però què feu ensenyant aquest bé de déu! Quina gana!! M'encanten els formatges. Aquí hi he d'anar jo, quin vici!. Me'n vaig a pessigar un tros d'edam a la nevera!

Tu, jo i l'Otis ha dit...

XeXu, jo el vaig trobar a Atrapalo, però a la seva web hi ha penjada tota l'agenda de cursos. Són molt recomanables!
Una amiga va fer fa uns dies el de maridatge de vins i formatges i també en va sortir encantada.
Si et pots escapar algun dia... val la pena!

M.

la divina ha dit...

Mooola!
Jo li vaig regalar un curs de sushi al Davide i també en va sortir molt content :)

Tu, jo i l'Otis ha dit...

oh, el de sushi també ha de molar molt! què bo! quan dius ens convideu? ;) :P
M.