dimecres, 2 de maig del 2012

Shunka

La barra. Sopar-hi deu ser espectacular.
Avui fa un parell de setmanes que vam anar a celebrar el meu aniversari... I com que un dia és un dia, ho vam voler celebrar amb un bon sopar. Aprofitant que feia dies que no anàvem a un japonès, vam reservar (o no hauríem trobat taula) per a un dels millors: el Shunka (no confondre amb el Koy Shunka... Diuen que aquest ÉS el millor... I per a anar-hi, l'excusa hauria de ser d'alguna cosa molt més transcendent).

Assortit de sushi











El cas és que el vam trobar extraordinari, ja no només el que vam menjar, sinó també el restaurant en si, el servei, la cuina oberta, les olors, la gent...



Cal dir que la fama segur que se la mereix, estava ple de clientela japonesa!


Sushi de toro a la planxa (el toro és un tall de la tonyina molt i molt gustós)
 
Per postres, daifuku de te verd (a dalt) i pastisset de castanya (a baix) amb te japonès



El Shunka és al carrer Sagristans, 5 (a tocar de la Catedral) i el telèfon és el 934.124.991. Reserveu!


11 comentaris:

Sergi ha dit...

No ho dius, però interpreto que deu ser força car. M'interessaria força aquesta informació, m'agrada molt el japonès però solc anar a aquells cutres que estan per tot arreu. Per alguna ocasió esecial estaria bé tenir en compte llocs com aquest, però la butxaca... és la butxaca!

El porquet ha dit...

Et faig la mateixa pregunta que en XeXu. Jo de fet no sóc molt amant de la cuina japonesa (sóc molt de la ceba jo i on hi hagi els nostres típics plats i en abundància... buf, fora coses multiculturals! ;P). Ara bé, sí que conec gent estimada que els agrada, i molt, la cuina japonesa... així que potser faria un sacrifici! :D

rits ha dit...

mmmmm! ara que ja m'agrada el japonés, me l'apunto! encara que segur que el preu em diu, mira'm xò no em mengis!

Yáiza ha dit...

A mi també em fa gràcia! Fa poc que vaig a menjar a japonesos, però també dels cutres. Està bé conèixer els bons per si mai s'ha de donar l'ocasió!

Jordi ha dit...

Uff! Dit finament, no sóc gaire de restaurants japonesos. A mi les coses crues... uff!! Visca al truita de patata i el pollastre a l'ast!!!

Ah!, per cert, felicitats!

Garbí24 ha dit...

A mi no em fa gaire gràcia haver de preguntar que és cada cosa i no saber-ne el resultat fins tenir-lo al davant....tot i que l'espectacle d'un japonès és per treure's el barret.
I felicitats!!!! també

Assumpta ha dit...

Jo prefereixo ni tan sols preguntar el preu... segur, segur que jo no ho puc pagar.

MaryMoon ha dit...

com que veig que el meu marit, autor de l'entrada, no es pronuncia... us responc jo. Va sortir per uns 40€ per cap, tots els plats, vi i te. Per un sopar de celebració, és un petit luxe permissible.

Al blog de Carballada (http://www.carballada.com/wordpress/2007/06/shunka) també en parla, però ells hi van invertir una miqueta més. Per cert, que aquest bloc és molt recomanable pel tema restaurants!

mosquit ha dit...

Nosaltres vam anar un migdia ja fa uns anys. Vam menjar un menú però no recordo el que costava (no tant com a vosaltres perquè era un menú de migdia). Tot molt bo. Té molta fama aquest restaurant. De japonesos cutres n'hi ha un al carrer Numància, es diu Kiku-Chan. I el primer que vam visitar (perquè el Joan no ho tenia gens clar per allò que molta gent creu que tot és cru)va ser el Yamadori, al carrer Aribau. També és dels bons (en tots els sentits), no vam menjar res cru (el sushi i el sashimi me'ls menjo però no m'entusiamen) però tot boníssim. Vam anar fa molts anys, si no ha canviat és un bon lloc per cel-lebrar algun dia especial.

Jordicine ha dit...

Hi aniré segur un dia perquè m'agrada moltíssim el menjar japonès. M'agrada tot el que veig. Un petó.

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Mosquit, al Kiku hi menjava molt sovint quan treballava allà al costat... tinc ganes de tornar-hi!

Jordicine, si t'agrada el japonès, no te'l pots perdre!!
(per ocasions especials, eh, no per cada dia...)