dimarts, 23 d’agost de 2011

Dorado a la pimienta


A l'hora de dinar se m'ha tombat el pebre i he menjat pebre amb pollastre... m'ha vingut al cap immediatament el Dorado a la pimienta que vaig menjar a Costa Rica al desembre. Per una banda, és graciós que et decorin el plat amb un Feliz Navidad quan acabes de sortir de la platja i, per altra, és graciós que en diguin Dorado a la pimienta quan en realitat haurien de dir-ne Pimienta con dorado. Me'n vaig menjar la meitat i no em vaig notar la llengua en hores...
Això va ser a la zona del Parc Natural de Manuel Antonio, al restaurant El avión. Sí, es diu avió perquè està fet a partir de l'estructura d'un avió.

Records de viatges...

2 comentaris:

rits ha dit...

és molt gran quan alguna cosa, algún fet sense importància et transporta a un record, un record d'un viatge. Et fa somriure.
I és molt gran que ho comparteixis amb nosaltres!

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Bons records de platja en ple mes de desembre. I com picava!!!



(en el fons, deu ser com la magdalena de Proust, no?)

Gràcies rits per passar!!