dimecres, 17 de novembre del 2010

Votem

Aquest any votem per correu... i no sabeu com n'és de divertit:



tinc al meu davant una petita muntanya de butlletes de partits que no havia sentit anomenar mai, d'aquells que no surten mai a les notícies gràcies a la llei contra la que protesten sempre els periodistes...



Entre els escons en blanc, els pensionistes en acció, els pirates, els humanistes i els dels animals...




També us volia ensenyar el pilar de X inacabat sense folre ni manilles (ara que els castells són un bé immaterial de la humanitat) que estem fent a casa amb la propaganda electoral.
Personalment, m'he proposat no obrir ni una sola carta. Total, per moltes promeses que facin al final faran el que voldran igualment...
Malaguanyat paper!

5 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Nosaltres també hem votat per correu.

Divertit, divertit... no h osé pas! Tres viatges a correus -en hora punta- m'he hagut de menjar!

I saps què és el millor de tot? que ni ens hem de mirar la campanya electoral!

*Sànset*

Garbí24 ha dit...

vaja que vosaltres la ficareu primer que nosaltres.....

Sergi ha dit...

Mira, jo en vinc, fa una estoneta que he votat també. Em sembla que només hi havia un parell de partits que no hagués sentit anomenar. Sempre he estat curiós a mirar les butlletes menys habituals. És una mica emprenyador això d'anar a correus personalment, però avui mateix he recollit el sobre i he votat allà mateix. Feina feta.

Jordi ha dit...

Veig que pensem igual! Fes una cosa, fes-me cas i vota Guardiola!!! Si en som molts potser s'ho repensa... és clar, que no deixi el Barça eh! Crec que pot fer les dues feines alhora.

Ara seriosament: és complicat votar a algun partit, cap dels clàssics em fa el pes i els que jo sempre votava no es pot confiar en ells.

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Sànset, era una manera de veure-ho :) com a mínim el dia 28 no tindrem remordiments per no haver-hi dit la nostra... tot i que després faran el que voldran.

Garbí, ja l'hem ben ficada. No sé si la butlleta, o la pota!

I tant, XeXu, feina feta no fa destorb!

Jordi, aquests dies he sentit que en Cuní va estar molt bé al debat del diumenge. Seria una altra opció, si en Guardiola no volgués deixar el Barça...


Gràcies a tots per passar!