divendres, 26 de novembre del 2010

Cinemes perduts...

La nostra petita secció cinematogràfica ha quedat molt desactualitzada... A veure si ho arreglem en un moment.
Nem a pams (no us espanteu...):



Origen: la vam anar a veure fa mooooooolts dies, però s'havia quedat en el tinter. Bona trama, complicadeta, molt ben lligada, molt dinàmica, tot i que cal estar molt atent per no perdre el fil.
Dicaprio... a mi no em convenç, en general, en cap pel·lícula (És que la cara de nen no li canviarà mai??). Però s'ha de reconèixer el mèrit que té a Origen.













Pa negre: Primer de tot... s'ha de veure en català. Si no, no té gràcia.
Segon: Quins nens més tremendus! Quin parlar més autèntic! Quina història més dura! Quines imatges més cruels!
Un pel·liculón!!!
Em quedo amb ganes de llegir el llibre de l'Emili Teixidor.











Los seductores: Típic entreteniment francès. És una pel·lícula simpàtica, un punt còmica, per passar la tarda. La Vanessa Paradis demostra, una vegada més, que per tenir èxit no cal ser perfecta (i si no, mireu-li les dents).
És molt gran la imitació del ball de Dirty Dancing.














Herois: Els nens també estan tremendus, quasi al nivell dels de Pa negre. La història és convincent, tot i que rellisca en algun punt, especialment geogràfic (un pantà a tocar d'un poble de platja? Com?).
La música és molt xula, porta molts records d'aquella època: les bicis BH, les cabanes al camp, les joguines que tots vam tenir... Prepareu els mocadors!!

Menció "especial" per la Santolaria: interpretació terribilis, absolutament insulsa. I el Brendemühl no està al seu nivell habitual...












Last but not least, Caza a la espía: una història d'espies, sense gaire acció, sobre Estats Units i la guerra de l'Iraq.
Em sembla extremadament positiu que comencin a sortir, en format pel·lícula i seriosa, opinions crítiques amb la guerra. És basada en fets reals, en els llibres que van escriure el matrimoni protagonista.
En algun moment se'm va fer una miqueeeeta lenta, però en Sean Penn sempre és un tret segur, en una pel·lícula!








2 comentaris:

rits ha dit...

guau quin repàs!!! a mi, Origen em va fascinar. Tot i que em sobra una mica de violència i persecusió del final, em va fascinar. Fins i tot em va agradar el DI Caprio, jo si que trobo que està creiexent i el trobo més interessant

Pà negre la tinc pendent, com la de Caza a l'espia, me n'han parlat molt bé. I de Los seductores, no em deia res.

Herois. Estic completament d'acord amb vosaltres en tot el que dieu!!! Lo del pantà també ho vaig pensar. I la Santolaria.... buf, sense comentaris!!!!! això si, quin fart de plorar que em vaig fer!!!

molt bon resum!!

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Has vist!
I ara cauran totes les pelis que vam veure als avions d'anada i de tornada... que en 36 hores es poden veure moltes pelis...

El fart de plorar amb Herois ens el vam fer tots... (snif snif)