dimarts, 2 de febrer del 2010

Basílico

És de la cadena dels Balthazar, Flamant, La Dolça Hermínia, Les Quinze nits, etc. Aquest és a Avinguda Paral·lel.


La decoració del local està molt cuidada, però la selecicó de personal no ho és gens. Són secs, gens atents, ratllen la mala educació en algun moment. Desgana total. Et fan el favor d'atendre't.


Tant per menú com per carta, l'àpat va rondar els 20 €. No surt malament, però no el recomanem.


Avantatges: quedava a prop del concert de Nadal de la coral. No s'hi fuma.
Desavantatges: tots els anteriors.



Fa un temps vam sopar al Balthazar, i la sensació va ser semblant. El sopar va estar bé, el lloc és bonic, però el tracte no va ser gaire positiu i, a més, el Balthazar és molt sorollós. A La Dolça Hermínia crec que només hi he sopat un cop... el recordo sorollós, però no en tinc tant mal record com de la resta.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Abans era habitual d'aquests llocs, prop de Les Quinze Nits hi ha La Fonda, que era el que més m'agradava (encara que més a prop hi havia La Crema Canela, que no em va agradar gens). M'agradaven aquests llocs perquè tens la impressió d'estar menjant en un lloc de nivell, el menjar és bo i no és massa car. Però sí que és cert que van molt a sac servint, tenen molta gent i no deixa de ser un lloc com qualsevol altre, sense cap tracte especial. El que passa és que no concorda el local amb el personal.

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Mira, a La crema canela no m'ha donat tant aquesta sensació. Sí, una mica, però no tant exagerat com a Basílico... és que va ser bestial... ratllant la mala educació...

M.

rits ha dit...

A mi tb em fan massa el pes. Trobo que han baixat força. En alguns casos, com el Flamant fins i tot han pujat el preu. Crec que de tots ells on millor he sopat és al que hi ha a Av. Sarrià (és la Dolça Hermínia?), però el darrer cop tampoc va ser gaire bo.

Al Basilico no hi he anat. Amb els teus comentaris, tampoc crec que hi vagi!

Una cosa semblant m'ha passat amb La botiga, un restaurant que hi ha a Av. Josep Tarradellas tocant Francesc Macià, que abans era boníssim, sobretot mirant relació preu i qualitat, però que des de que han reformat i n'han fet una cadena, ha baixat en picat.

Eren una bona opció per sopar fora, en un lloc agradable i sense deixar-te un ronyó,...però ara ja no ho són tant! una llàstima!!!

Un descobriment recent? Magnòlia, al carrer Ciutat. Una mica més car, però ben bo. Si no demanes postres, pots sopar pels 20 euros.

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Hola Rits! L'Hermínia és al costat de Via Laietana... el de Sarrià... La Mamasita, és d'ells?
A La botiga del C/ Escudellers hi vam anar fa poc i tampoc no va estar gens bé. El pa era de 3 dies abans i per pagar vam trigar ben bé 20 minuts, es veu que no tenien ganes de cobrar.
M'apunto això del Magnòlia, s'ha de provar!

M.