divendres, 24 d’abril de 2009


El passat divendres, vaig fer anys, i la Maria, sabent de la meva (nostra) nova afició –la cata, sigui de vins, de formatges o de cerveses- em va regalar precisament això: una cata de cerveses a l’Alula Gastronòmica www.aula-gastronomica.com.

Val a dir que la cata va estar força bé, però el que realment va ser una nova font de coneixements va ser la introducció teòrica que en van fer, a través d’un powerpoint i un dossier imprès... Brutal.

“Sabeu què és la malta?” aquesta va ser la primera i fascinant pregunta que ens van fer als inexperts assistents...

“Un cereal, no?”, vam respondre alguns.

Doncs no, la malta és la “glucosa” en què es converteix el midó de l’interior del cereal en el moment en què la futura planta vol començar a créixer... En fi, em podria estendre amb altres i interessants conceptes que ens van explicar, però això ja seria objecte d’un altre post...  

Gràcies pel regal, Maria. Quan vulguis, ho repetim. :*

1 comentari:

MaryMoon ha dit...

Fet!
Però que el tast sigui d'alguna altra cosa!