dijous, 16 d’octubre del 2008

Crònica d’un viatge en 12 dies: New York & Miami (II)

Dissabte, 16 d’agost de 2008
Això sí que ha estat una passada! Amb la Núria i el Dani hem llogat quatre bicis a prop de Union Square, a 14th St. entre 1st Ave. i 2nd Ave. Tota La Fayette St. tallada al trànsit motoritzat fins al pont de Brooklyn. Una experiència memorable. Parada de rigor per a les panoràmiques a Manhattan des de Brooklyn Heights Promenade. Bicicletada fins a Prospect Park, i arribem al llac. El Dani punxa. Parada tècnica per dinar i reparar. Tornem pel barri jueu (és Sabbath!) i creuem per Williamsburg Bridge. Ens mereixem un bon sopar i en Dani ens porta al Jackson Hole: hamburgueses de vedella de 7 oz. (uns 250 gr.), amb farciment, patates i amanida, aletes de pollastre arrebossades i mozzarela arrebossada també. Una Bass per a fer-ho baixar tot. De tornada cap al pis, passejada nocturna per Park Ave. i ens acostem al Seagram Building, del Mies van der Rohe. Times Square impressiona, encara més, de nit.

Diumenge, 17 d’agost de 2008
Visita al Central Park. Amb 5 kilòmetres de llarg per uns 500 metres d’ample, qui s’hi pot avorrir? Per cert, la Laura també hi passeja, en bici. Dinem uns huevos tirados i una amanida de tonyina en un mexicà. Visita al Metropolitan Museum només per pujar al Rooftop Garden. Les vistes fantàstiques del parc i de l’skyline del Midtown fan que no tinguem remordiments pel sacrilegi museístic que hem comès. Topem amb un Roller Dance Disco Show. Quant de friki sobre rodes! Batman amb batmòbil inclòs. Mitja horeta mandrejant sobre la gespa del Sheep Meadow del Central Park. Vicky, Cristina, Barcelona. La Núria i la Sabela ens porten a sopar al Live Bait: Maryland seafish cake, Sierra Nevada Beer, Jambalaian rice i Blue Moon beer (amb rodanxeta de llimona).

Dilluns, 18 d’agost de 2008
Avui tenim el dia consumista: una càmera digital a B&H (tota una experiència!), accessoris per a l’iPod a la botiga d’Apple al Soho, xorradetes a la botiga del MoMA, passejadeta per la Levi’s però la compra de texans és a la Yellow Rat Bastard per uns 30$ menys... Ens topem, per casualitat, amb la botiga de bosses Crumpler, però són massa cares.
Ens perdem buscant Little Italy i Chinatown i, quan la trobem, en volem fugir immediatament... força agobiant, ens en tornem a Occident.
Volta nocturna fins a Brooklyn Heights i creuem el pont caminant.

2 comentaris:

la divina ha dit...

Quina foto tan xula, la de les bicis. I quin amanera d'aprofitar el temps, eh?? Vau veure un munt de coses!

Tu, jo i l'Otis ha dit...

I tant! Temps molt ben aprofitat! De fet, és el que fem tots quan anem de vacances, oi? caminar caminar caminar i caminar!!