dimarts, 17 de juny del 2008

Craigslist ROCKS!!!

Doncs sí, en paraules de l'Andie, "Craigslist ROCKS!!!"
Craigslist és una pàgina d'anuncis molt típica als Estats Units, i allà vam trobar l'anunci del seu apartament.
Per un complot estel·lar, una conxorxa divina o, simplement, per casualitat, l'Andie ha passat quatre dies a Barcelona. Per casualitat també, nosaltres érem a Barcelona i teníem les tardes lliures. I no tant per casualitat, ella parla un castellà estupendu i això va facilitar molt la comunicació.

Doncs bé, no només vam anar a dinar amb ella dissabte, sinó que vam acabar fent de guies improvisats de la ciutat. Dissabte vam caminar (i xerrar) més de sis hores per tota la zona "sud": Raval, Gòtic, Born, Barceloneta... I la conxorxa divina ens va portar fins a Santa Maria del Mar just en el moment en què començava una exhibició castellera, a la Plaça de la Catedral just quan ballaven sardanes, i a trobar un cotxe que portava un caganer sobre la guantera. Sorprenent, oi?

Diumenge havíem quedat per fer el cafè a la tarda, i vam acabar passejant des de Lesseps fins al Paral·lel i ens va convidar a sopar. Tornàvem a casa amb Nit bus...

La sensació és difícil de definir. Buscàvem un lloc on dormir mitjanament acceptable i hem trobat una amiga. Ho escric amb un somriure enorme i emocionada, encara.

4 comentaris:

neska polita ha dit...

m'alegro que hagi anat bé! suposo que ara ella us orientarà per al vostre superviatge a ny, no?

Tu, jo i l'Otis ha dit...

mentre nosaltres serem a NY al seu apartament ella serà a Ginebra treballant... segur que el seu nòvio ens explicarà alguna cosa, però és una llàstima que no puguem coincidir. Ja tens el passaport a punt? Jo encara no sé si el meu és vàlid o no... tothom opina diferent...

la divina ha dit...

Que bo! Que xulo! :D

neska polita ha dit...

jo me l'he hagut de fer, no en tenia, així que sí, el tinc a punt. :-)