dijous, 15 d’agost del 2013

Dormir



Els pares experts diuen que dormir està sobrevalorat. Jo... ja no sé què pensar. Quan pugui dormir quatre hores seguides, m'ho replantejo.


Per ara, us deixo aquests vídeos. Creativitat al poder!





5 comentaris:

Yáiza ha dit...

Uiii! Dormir mai no estarà prou ben valorat per una senyora marmota com jo!!

Ja veig que abans de posar-me a tenir fills m'he de buscar el company adequat: o músic, o oompalumperu!! I si pot ser, que tingui glàndules mamàries i que es llevi ell quan el nen tingui gana (bé, potser això ja és demanar massa). Jo dormo com un troooonc!

Sergi ha dit...

Dormir no està prou valorat, em sembla a mi. És precisament quan et costa, pel motiu que sigui, que entens com n'és d'important. Ara, que aguantem molt, dormint poc, ja és una altra història.

Garbí24 ha dit...

ja et dic jo per experiència que tot plegat és cosa passatgera....mentrestant paciència i amor.

Assumpta ha dit...

Hahahaha boníssims els dos mètodes... Ja els heu provat? ;-))

A mi la cançó de Hallelujah m'encanta! i l'altre hehe pobreta, que bonica com es queda clapada... deu ser com una mena d'hipnosi :-)

Bé, si voleu em podeu contractar. Jo em desperto "soleta" cada dues hores al vespre des de fa cosa d'un any. No sé què em passa ni per què. La qüestió és que, després, durant el dia vaig zombie i em quedo clapada a qualsevol lloc.
La cosa és que: Ja que em desperto igualment, vinc a casa vostra i, per la nit, em faig càrrec del petit i vosaltres dormiu tranquil·lament.

Us ho faré baratu :-))

rits ha dit...

sssssst, es dorm.....


molt bons tots dos!! i ànims!!!