dilluns, 17 de juny del 2013

Porteig


Em declaro fan absoluta del porteig. Sí, de portar el nen a sobre enganxat tot el dia... de malcriar-lo donant-li tots els braços que vol. Ho confesso!!!
Nosaltres fem servir un fular elàstic d'aquí. Mentre el nen ha sigut molt i molt petit, portar-lo a sobre era com fer el mètode cangur, nadó en contacte permanent amb el pare i la mare (molt recomanable per a petits prematurs).


Les primeres setmanes en Llorenç anava recollidet, en posició fetal, com el  nen de l'esquerra. Ara que és una mica més gran, ja va amb les cametes fora, i el cap estirat per anar xafardejant-ho tot, com el de la dreta.


I ara que és una mica més gran (per mi passar de 2,200 kg a 4,250 kg ja és una mica més gran), és la manera de moure's còmodament per la ciutat, passejar, comprar, remenar per casa... sabent que el nen va perfectament còmode, tranquil i ben portat. I ben a prop de la seva font d'alimentació :) 

2 comentaris:

jpmerch ha dit...

Has d'evitar ensopegar i caure de morros, els xiquets ho agraeixen molt.

Assumpta ha dit...

Uuuuuuuuuuuui... aquest tipus de post em provoquen un somriure "tontet"... de cop m'adono que estic mirant les fotos amb cara de pàmfila pensant "ai que bonics que són"... :-DDDD