divendres, 30 de novembre del 2012

Acapella



No us podeu perdre aquest vídeo. La versió original de Gotye és genial, però a capella... impressionant!!




(Bon cap de setmana!)

dimarts, 27 de novembre del 2012

1000 fotos



Així és com aquesta parella britànica han immortalitzat tot el procés del seu embaràs:




I aquí ho segueixen explicant gràficament ara que l'Emma, la seva filla, ja ha nascut.
Divertit, oi?


Aprofito aquest missatge, a més, per donar a conèixer els resultats del nostre referèndum particular. Malgrat que l'opció guanyadora a l'enquesta va ser nena, i totes les creences i mites sobre les panxes d'embarassada semblaven confirmar-ho, la natura ha decidit portar la contrària a tots els pronòstics i serà un nen. Ho vam veure clar a l'última eco i ara... seguim debatent com es dirà!

Feliç setmana!


dimarts, 13 de novembre del 2012

Nadal... al novembre




Com canvien les coses... 
Jo que no sóc especialment nadalenca, em descobreixo a mi mateixa brodant apassionadament (però amb poca gràcia) un calendari d'advent...




I ara, a esperar els dies que queden per omplir-lo... i buidar-lo!


dissabte, 10 de novembre del 2012

El nom (Le prenom)

Fa uns dies ens vam acostar al cinema per veure aquesta pel·lícula. Ara mateix també n'estan fent l'obra de teatre, però, per ara, només n'hem vist la peli.

Ara que estem amb "aquests temes", hem de reconèixer que en certa manera ens hi vam sentir força identificats. Malgrat que busca els tòpics i els exagera fins a fer-los còmics, la situació és tot un exemple del que passa quan busques nom per a la futura criatura. La situació és extrema, sí, però... passa! Quan proposes un nom, a l'altre li recorda aquell algú que no vol tornar a veure, o aquell personatge de ficció, o aquella companya d'escola que t'estirava les trenes... etc. etc. etc. Arribar a un consens sembla difícil.

Molt recomanable per passar una bona estona.



dimecres, 7 de novembre del 2012

Estadístiques



Sense saber encara si serà nen o nena, estic xafardejant diferents llocs per seguir ampliant la ja llarga llista de possibles noms. Així he arribat fins la pàgina de l'Idescat, l'Institut d'Estadística de Catalunya.

Sabeu quins van ser els noms més posats del 2011?
A Catalunya, per a nen, Marc, i per a nena, Martina.




A la nostra votació particular sembla que guanya l'opció nena, voleu fer suggeriments de noms? De nen o de nena, el que us faci més il·lusió.


(Els autors es reserven el dret de fer el que els roti quan arribi el moment)