dijous, 26 de gener del 2012

Vins a Vins

Amb els amics de tant en tant ens reunim i tastem vins... i l'estiu passat, uns quants es van animar i van convidar la tele a un dels sopars dels vins.

Aquest n'és el resultat:


dilluns, 23 de gener del 2012

Ordinador

Anar a classe amb l'ordinador i no parar de teclejar en tota l'estona no indica que l'alumne està atent, concentrat i que pren molts apunts. 
Només indica que, si hi ha wifi, està distret al xat i al feisbuc.

dijous, 19 de gener del 2012

Una veu

Corre. Corre. Més ràpid. No et distreguis, que fas tard. Apreta el ritme. Va, que no arribes. Vés!
Ja està. Guarda-ho tot. Tanca projecte. Prepara factura. Actualitza la comptabilitat. No perdis la pista. No vadis. No miris res més que si no deixes les coses a mitges. Creua els dits, a veure si aquesta vegada cobres a temps. Cinc minuts de descans, i tema següent.



(Tinc una veu interior que em parla...)

dilluns, 16 de gener del 2012

dilluns, 2 de gener del 2012

Llibres del 2011 (2)

Es veu que, a més de ser inconstant en la lectura, també he estat inconstant en l'elaboració de la llista de llibres del 2011, perquè, a través dels vostres blocs i les vostres llistes, m'acabo d'adonar que em falta un llibre!!

  • María Dueñas, El tiempo entre costuras. Tot i que en algun moment em va recordar a un tipus de novel·la romanticona i empalagosa que no em sol agradar, me'l vaig empassar sencer, rapidet i amb curiositat de descobrir més batalletes de la protagonista. La Guerra Civil sempre dóna molt de si, però està aprofitada amb gràcia.