dilluns, 19 de desembre de 2011

El Kiosko

Us agrada la carn? Les hamburgueses? El fast food, ràpid, però de qualitat?
Doncs heu de provar les hamburgueses del Kiosko. 
Aneu-hi amb gana, que les hamburgueses porten 200 gr. de carn! A més de tots els acompanyaments.El local és petitet, però també en fan per emportar. Si ho aneu, ja ens ho explicareu!

8 comentaris:

garbi24 ha dit...

com que el fast food ha degenerat molt i a mi m'encanten les hamburgueses, m'ho faig a casa a mida i son per repetir i més barat.
Celebro que algun lloc facin les coses com cal encara. Triunfaran

Yáiza ha dit...

Mmmmrrr!!! M'he llevat i he esmorzat a les set del matí. Des de llavors que no menjo res més, i ara són tres quarts de tres, i encara no he dinat. Com se us acut posar-me davant aquest tros d'hamburguesa gegant i deliciosaaaa! Quin patir!! I pensar que m'he de fer mongeta tendra per dinar... això és ser cruel, que ho sapigueu! ;)

Hehehe! Faig broma! (bé, que tinc gana és molt cert, però no us en culpo!). Espero poder-hi anar, pinta bé!

El porquet ha dit...

Buf... llegir això després de dinar... potser no és la millor hora. Potser torni a passar per aquí (i per allà) quan tingui un atac de gana!

rits ha dit...

el tinc apuntat per anar-hi!!!! i més ara, després del post.

el problema és que sempre que anem al born, hi ha un que ens té el cor robat i acabem allà, el txacolí... ais!!!!!

darrerament s'han posat de moda les hamburgueseries. M'han recomenat una al carrer Vallespir, a Sants. Però encara no l'he tastat,.....darrerament sortir a sopar és un luxe, que he tingut que reduir força.

pons007 ha dit...

jo hi vaig entrar un dia, però com ve dius es molt petit i ja estava tot ple, i no era pas gaire tard... un altre dia serà!

Assumpta ha dit...

Ai... m'ha passat una cosaaaa!! :-))

He començat a llegir el teu post i veig... "Us agrada la carn? Les hamburgueses? El fast food, ràpid... i la meva ment retorçada va i pensa... "ja està!! s'ha descobert que els fast food provoquen tal o qual malaltia!! que han tancat un local per... que sanitat avisa que...

I noooooo!! :-)) Resulta que el teu post és una bona notícia!! :-))

Queta Ripoll de Matafaluga ha dit...

Me la menjaria fins i tot per esmorzar!

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Sé que va coincidir amb l'hora de dinar, i us vaig fer passar una mala estona... perdó!!! No ho faré més!! Però és que el lloc s'ho val...

Rits, com es diu aquest lloc teu del Born? S'ha de difondre el coneixement, dona! ;)