divendres, 11 de novembre del 2011

Miradas de Amor (Colpo d'occhio)

Ahir vam anar al cinema. Feia dies que no hi anàvem, i tenim una llista cada cop més extensa de pelis per veure. De tant en tant, aprofitem les promocions de preestrena del Club Tr3sC. Ja ho hem comentat altres vegades, la veritat és que està molt bé. Però, de tant en tant, -per sort, són poques ocasions- ens trobem amb una desil·lusió. Però és que la d'ahir, és digna de ser despotricada. Vam anar a veure "Colpo d'occhio", un film italià, amb actors que ja tenim presents a la retina ("Manuale d'Amore" n'és un exemple). 
Intentaré ser mesurat amb les meves paraules:
Aquesta pel·lícula és una merda (a poder ser, llegiu la paraula "merda" a la italiana). Previsible, molt mal muntada, un guió superflu, fluix, gens creïble, uns primers plans dels ulls dels protagonistes espectaculars (potser l'únic remarcable, però per a veure ulls bonics ja veig els de la meva dona cada dia), interpretacions pèssimes, sobretot la de la protagonista. Molt mona (ens va ensenyar tot el cos), però dolenta-dolenta. Banal i supèrflua. Sort que no ens hi vam deixar els 7,50€ per cap de l'entrada...
És una pel·lícula del 2008... Potser si no va sortir quan tocava era per alguna cosa...

  

4 comentaris:

òscar ha dit...

Ostra i jo que fa no res he penjat al blog una lloança (incondicional) respecte tot el que ve de Itàlia. Sempre hi ha excepcions, està clar, i encara més de cinematogràfiques.

Mooolt bon cap de setmana!

Yáiza ha dit...

Eeeeei! Com et passes! Què és la meva pel·li preferida, eh! Collons, però si és boníssima!! No entenc que no hagueu quedat embadalits, esmaperduts i eixorivits només de veure-la! (no sé ni què vol dir eixorivits, aquí).

....


Va! Que faig broma! Ni l'he vista, ni la coneixia, ni la veuré mai! Amb el que n'has dit... en fugiré corrents si mai me la creuo per la vida! =P

rits ha dit...

fantàstic. no cal ni plantejar-se-la (a mi ja no em deia res).

ps. a veure si ma germana aconsegueix entrades per la preestrena de Jane Eyre, a aquesta si que m'agradaria anar-hi!

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Òscar, em sap greu... però d'aquesta italianada n'has de fugir corrent!!!!!

Yàiza, per un moment m'ho havia cregut... uf!

Rits, la de Jane Eyre té bona pinta!!