dimecres, 30 de novembre del 2011

A l'aula

Ahir vaig tornar de classe una mica al·lucinada. Havia vist moltes coses fins ara a dins de l'aula... no ho sé, gent que xerra, gent que juga amb el mòbil, gent que marxa, gent que tira papers, gent que juga a la paella... però el que no havia vist mai és que una persona que assisteix a una classe per gust agafi un llibre i es posi a llegir davant del professor. I no un llibre de la matèria, sinó el best-seller que ha tret de la biblioteca, i que deu ser molt interessant, a jutjar per l'afició amb què llegeix. No contenta amb això, al cap d'una estona, aquesta noia ha agafat l'mp3 i s'ha posat un auricular. Lectura i música.
Jo estava darrere seu i no donava crèdit.

Per cert... aquesta noia és mestra.

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Alguna cosa em diu que no hi assistia massa per gust, o potser era conegut del professor o professora del curs i el que volia era fer-li la punyeta, ves a saber. Jo reconec haver llegit a classe algun cop, però t'asseguro que no era una classe que fes de bon grat.

Yáiza ha dit...

He de confessar que jo també he llegit a classe. Però és que el llibre estava mooooooolt interessant, i la classe era mooooolt avorrida. Quan comença una classe mai saps si estarà bé o no... i queda realment lleig marxar mentre el professor explica alguna cosa! (tot i que algun cop també ho he fet).

Garbí24 ha dit...

Vist el modus operandi.....hi ha una manca d'interés molt gran o unes ganes boges de tocar alló que no sona

Maria ha dit...

No deu ser un curs d'aquests que donen punts que li poden interessar per a alguna cosa, i que amb l'assistència en té prou per tenir el paper?

Anònim ha dit...

llegir un llibre a classe? això no es res, jo tenia un amic que llegia el diari xD

Assumpta ha dit...

Jo a classe llegia premsa esportiva, ho confesso :-)

Clar que jo mirava d'amagar-ho. Fer-ho així, tan descarat, gairebé sembla el que diu en XeXu: ganes de fer la punyeta.

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Ahir la mossa hi va tornar... es cruspeix els best-sellers a gran velocitat.
És lamentable la falta d'interès i de discreció en una classe de 10 persones. L'assistència obligatòria no sempre resulta positiva per als cursos...

Gràcies a tots per passar!