dilluns, 20 de desembre del 2010

Quan es tracta de col·laborar...


... no hi ha qui ens pari. 7 milions d'euros. I la recaptació encara no s'ha tancat.



Us recomano l'experiència. Si teniu algun dels centres a prop, feu de voluntaris de La Marató i responeu al telèfon (o feu de runners, de validadors, de caps de taula, etc.) . Vaig rebre trucades... de província de Barcelona, però també de Girona, de Lleida, alguna de Tarragona, d'Andorra i, fins i tot, de Mallorca. I tots tots tots tots tots tots estaven contents de col·laborar i de trobar algú a l'altra banda del telèfon.

4 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Hem d'estar orgullosos de ser tant grans.

Sergi ha dit...

La Marató de TV3 ha passat a ser la festa solidària més important de Catalunya, i tots sabem que es recapten molts més diners que els que es poden treure en cap iniciativa espanyola. Hi col·laborem de grat, cadascú amb el que pot, i tots ho fem sabent que estem fent una cosa gran. Un cop l'any hi ha una cosa que ens uneix a tots. Això és pura màgia.

El porquet ha dit...

L'enhorabona per participar en un esdeveniment així. És increïble el grau de penetració en el teixit social català (i més enllà) que ha assolit aquest esdeveniment. Mèrit de tot un poble i, en especial, dels professionals de la casa de TV3, als quals se'ls poden criticar coses, però que, en aquest cas, ens hem de treure el barret davant d'ells.

Assumpta ha dit...

ENHORABONA!! ;-))

Com diu en XeXu, això ja és una festa ben nostra, la festa de la solidaritat!!

Coneixes en Jordi de la Banyera? ;-)

http://jordicasanovasangelet.blogspot.com/2010/12/la-marato-de-tv3-2010.html