Regularment, a mida que anem tastant nous ( i vells) vins, en farem una petita ressenya i crítica personal, amb el benentès que no som experts, però si grans consumidors... bé, amb aquella moderació que el bon degustador i catador sap regular (ejem... intentarem no pillar-la).
Per començar, dos blancs:
Cesar Martinell
2005
D.O.: Terra Alta
Tipus: 100% Garnatxa blanca
p.v.p.: 9 €
Groc palla, de fina llàgrima, d'aromes afruitats i melosos, préssec i pinya. Les sensacions en boca augmenten a mida que el vi es va escalfant, tot i que val la pena pendre'l ben fresquet.
Manuela de Naveran
2006
D.O.: Penedès
Tipus: Chardonnay
p.v.p.: 9 €
Groc daurat, intens, d'aromes afruitats. En boca és més sec que dolç, però resulta molt agradable.
Que vaig de gust!!
2 comentaris:
oh, molt bé! veig que heu tret profit del curs! jo de la terra alta només n'he tastat un, crec. molt bo, però molt fort.
ara hauríeu de fer un projecte comú amb la marta i trobar el vi apropiat per a cadascuna de les seves receptes! preneu-vos-ho com un repte.
:-)
Uau! Sou uns sommeliers pufessionals!
Puc fer una petició? Voldria un vi negre suau i que no sigui massa car. Per beure amb pasta, arrossos, verdura... Us en ve algun al cap? :)
Publica un comentari a l'entrada