dijous, 29 de maig del 2008

Indiana Jones y El Reino De La Calavera De Cristal

Ahir vam anar a veure "Indiana Jones y El Reino De La Calavera De Cristal". Buuueeeenu, ja les hem vistes totes, hem fet la col·lecció completa!

Jo... què voleu que us digui. M'agraden les pelis d'aventures, amb acció, i d'imaginació no me'n falta però... no em convenç. Ell diu que sí, que li va agradar i que el final funciona. Jo tinc els meus dubtes.

Què n'opineu??


8 comentaris:

neska polita ha dit...

jo no l'he vista, encara. el ramón em va comentar que a ell el principi li va agradar molt, però que el final el va decebre bastant. quan la vegi ja us diré què m'ha semblat!

la divina ha dit...

Hola!
Jo hi vaig anar ahir (de gratis, clar) i vaig trobar que s'han passat uns quants pueblos. Al principi ja hi va haver coses que em van fer dir "i això??", sobretot el tros dels maniquins (per no desvetllar coses), i més endavant la conya de les lianes també déu n'hi doret. I el final el vaig trobar una anada d'olla molt gran.
Jo em quedo amb l'arca perdida, el templo maldito i el Harrinson Ford amb uns quants anyets menys ;)

Tu, jo i l'Otis ha dit...

És veritat, lo dels maniquins també té la seva "guasa", i els micos.... i les formigues??'!!! eeeeecssss quan les vaig veure em picava tot!!

Carles ha dit...

bé, per a al·lusions sota el format de "ell" comentar-vos que em va agradar molt, tret dels últims vint minuts... canviar-me als nazis per a russos en plena guerra freda, passi... envellir-me a l'Indy és de "recibo" i passi... però canviar-me una història basada en creències i mitologies cristianes per "elmotiudelapel·lícula", NO COLA!!!! pengeu al Spielberg per aquests últims 20 minuts, si us plau!!!

Anònim ha dit...

EL HARRISON FORD SEMPRE SERÀ EL HARRISON FORD...

Kudifamily ha dit...

Com m'hi haig de posar per anar a veure-la?
En plan: ui ui uiiii, que veuré en Harrisoooon, qui pillés el teu fuet!
O en plan: ai ai aaaai, que veuré el iaio Indy, espero que la dentadura no li caigui...

és que els anys passen per tots, i clar... no em vull desilusionar...

MaryMoon ha dit...

No, dona, està maduret, a punt de caure de l'arbre... però encara s'espavila prou!!! jeje
I com tots els Indiana Jones, la peli és molt entretinguda :D

Anònim ha dit...

Gracies per bloc intiresny