divendres, 31 de gener del 2014

Camins i somriures



Aquests dies hem sabut de la mort de diverses persones, coneguts, amics d'amics i antics companys de feina, que ens han deixat amb 40 anys, i fins i tot menys. Tan joves! Tan plens de llum! Tantes coses pendents!
Mentre el petit i jo estàvem engripats, vaig començar a pensar... 

Vull creure, com segurament tantes altres persones, que la vida és un camí on el que realment importa no són les fites assolides ni els objectius guanyats, sinó la quantitat de somriures que ens acompanyen, que ens animen des del passat i ens conviden a endinsar-nos sense por en el futur. Per això, amics, m'acomiado de vosaltres amb tristesa i dolor, però també amb un petit somriure. Si bé el vostre camí no ha estat prou llarg, espero que, allà on sigueu, pugueu mirar enrere i gaudir dels nostres somriures.
Un petó.


dijous, 9 de gener del 2014

Lectures del 2013



Confesso que pensava que al 2013 havia llegit molt i molt poc. Però, veient la llista, i veient els anys anteriors, tampoc no està tan malament... la temàtica ha variat una mica, més "bebè-cèntrica". Però m'estic curant, eh! ;)

  1. Bésame mucho. Carlos González (venia del 2012)
  2. Què es pot esperar quan s'està esperant, d'A. Eisenberg, H. Murkoff i S. Hathaway (venia del 2012)
  3. Larousse del Embarazo
  4. El Gran libro del prematuro: guía esencial para el cuidado del niño prematuro en el hospital, en casa y durante sus primeros años de vida. Susan L. Madden
  5. Criatura i companyia. Carles Capdevila
  6. Intimidad. Hanif Kureishi
  7. Dormir sin lágrimas. Rosa Jové
  8. Castelli di rabbia. Alessandro Baricco
  9. Puerperios. Laura Gutman (confesso que només n'he llegit mig... m'ha superat)
  10. Felices sueños. Elisabet Pantley (en Llorenç és de mal dormir, es nota?)
  11. Mi niño no me come. Carlos González (no és el cas, però més val prevenir...)
  12. Nieve. Maxence Fermine (bonic, bonic, bonic)
  13. 17 maneres de matar un home amb un tovalló. Òscar Andreu (el tinc a mitges, no m'està acabant d'enganxar)
  14. Pan casero. Ibán Yarza (també el tinc a mitges... i em fa venir moltes ganes de tenir un forn com cal per poder fer totes les receptes de pa que proposa!!)








(Reviso els llibres pendents del 2011 i del 2012 m'adono que Civiltà in bagno, de Lawrence Wright, segueix al mateix punt on el vaig deixar al 2011 i ja ni tan sols el tinc a la tauleta de nit, amb els llibres pendents... en fi...)