dilluns, 15 de març del 2010

De museus

Cap de setmana de cultura!

Divendres vam veure l'exposició Monzó del Centre d'Arts Santa Mònica. Muntatge molt interessant, i contingut també. Si voleu introduir-vos en l'univers literari i vital del Quim Monzó, no us la podeu perdre!!


L'altra exposició que hi havia muntada al Santa Mònica es diu Societats virtuals, Gamer's Edition. Sisplau, que algú me l'expliqui, que no li he vist el què.



La tercera, per acabar, és una donació de la família Selz al Museu del Joguet de Figueres. Rampoines antigues d'aquelles que fan tanta gràcia, i amb les que a Figueres s'ha creat un museu meravellós.


I dissabte, al Caixafòrum. Interessantíssima exposició sobre Federico Fellini, El circ de les il·lusions. Fa una repassada a la seva vida, obra, cartells, dones, obsessions, localitzacions... i música. És una exposició sorollosa, amb tot de pantalles amb so, que emeten imatges simultàniament. Em va donar una sensació de caos molt italià, molto casino.

A més del Fellini, al Caixafòrum també hi ha una exposició d'art contemporani titulada Cosmètica dogmàtica. A mi, sincerament, l'art contemporani en general ni em sembla art ni em sembla res. Potser sóc massa simple, potser no l'entenc. Ni tinc ganes d'entendre'l. S'admeten comentaris, però no em podreu convèncer.

2 comentaris:

pati di fusa ha dit...

m'apunto les recomanacions, gràcies! tinc ganes de veure la del monzó. :)

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Bon dia Pats! La del Monzó està molt bé! Val la pena! :D