Fa uns dies vaig trobar una recepta per internet d'un pa dolç, tirant a coca, que em va semblar interessant. I la vaig fer... i aquest va ser el resultat.
(espero que ja hàgiu dinat...)
Pa de plàtan
Ingredients- dos gots de farina
- una culleradeta de llevat
- una culleradeta de bicarbonat
- un polsim de sal
- un got de sucre
- dos ous
- mig got de mantega
- tres plàtans ben madurs
- una culleradeta de vainilla
- mig got de llet
- una cullerada de vinagre
- 60 grams de ratlladura de xocolata negra
- mig got de nous de macadàmia
Elaboració
1. Es barregen la farina, el llevat, el bicarbonat i la sal en un bol.
2. En un altre bol, es bat el sucre amb la mantega.
3. S'afegeixen els dos ous al sucre i la mantega.
4. S'afegeixen els plàtans i la vainilla, i es barreja bé.
5. S'afegeix la farina, la llet, i el vinagre, de manera que no faci grumolls.
6. Per últim, s'afegeixen la xocolata i les nous (com que no tenia nous, ni de macadàmia ni de cap tipus, vaig fer servir cacauets dessalats i hi queda molt bé).
7. Al forn! 45 minuts a 180º o fins que us sembli que ha quedat ben fet.
Jo vaig fer la massa per una banda i després el vaig coure a la panificadora. Com es veu, del centre va quedar un punt cruet però la resta... estava fantàstic!
6 comentaris:
Precisament, com que ja hem dinat, ho remataríem perfectament amb un tall d'aquest pa de plàtan com a postres!
doncs no pinta gens malament.....potser farem una prova i tot
Uaaaaau!! Fa MOLT BONA PINTA!!!
Aviam si quan torni a tenir forn ho provo! =D
El meu forn no funciona fa temps i no tinc panificadora... buaaaaaaaa!!! Tan bona pinta com té!!... Res doncs, directament n'agafo una llesqueta del teu, eh? :-))
Afegeixo nota: no s'asseca i dura perfectament 3 o 4 dies, en funció de la golafreria dels consumidors.
El tornaré a fer, segur!
Avui mateix l'he provat!! que reboníssim moltes gràciesss!!!
Com sempre que provo coses noves se m'escapa versionar-ho i aquesta vegada no he posat bicarbonat ni vinagre, ni xocolata...també no tenia mantega i he utilitzat oli d'oliva suau.
Avui mateix ja l'anoto al meu receptari!!gràciessssssss ;)
Judit
Publica un comentari a l'entrada