Va ser... genial!! Ens van fer un menú degustació amb maridatge de vins, bo, bo, bo.
D'entrant, una cullereta de sardina fumada i un xof de pa amb tomàquet, servit sobre una estructura de ferro forjat xulíssima.
De primer, una croqueta de rostit deliciosa, un ravioli de foie amb salsa de trufa espectacular i un ou a la romana amb patata i calamarsets deliciós.
Tot això, regat primer amb un cava d'elaboració exclusiva, Muntanya Maleïda, crec. El vi blanc, un Trascampanas, un verdejo de Rueda que li fa bona competència al Perro Verde que tant ens agrada. I amb la carn un vi negre d'elaboració pròpia, 100% Tempranillo... i el que passa quan no portes càmera és que no tens prova gràfica de tot, i no en recordo el nom.
Ah! I aigua TAU al llarg del dinar.
Per postres, una torrija de Santa Teresa amb gelat de formatge fresc i crema de llimona.
Només li vaig trobar a faltar un detall de xocolata, algun petit four amb el cafè per acabar d'arrodonir l'àpat. La resta, "en cinco palabras": ES-PEC-TA-CU-LAR.
Per cert, agrair tan fantàstic regal a la Judith, l'Oriol, la Jana i l'Ona.
5 comentaris:
Com us cuideu! Però em temo que jo em quedaria amb gana!
carai, quin regal!!!!
Lladres! Quina manera d'endrapar! Me l'apunto que sembla que la cosa pinta moooolt bé!
això no es pot fer.........s'em cau la baba, m'encanta la cuina elaborada.....i la tradicional també
Un gran àpat per a la nostra petita celebració. Gràcies a tots per passar!!
Publica un comentari a l'entrada