dimarts, 29 de desembre del 2009

Animals al volant



Sembla un tòpic, però a tots ens ha passat que hem agafat el cotxe i, pel motiu que sigui, algun altre conductor ens ha fet enrabiar i ens hem tornat una mica bojos. Però hi ha nivells i nivells, i sembla que algunes persones a més de bojos, es tornen assassins en potència.
Fa uns dies, tornàvem de Figueres quan, no sé ben bé perquè, un animal al volant d'un cotxe negre matrícula 3470 i tres lletres que no diré va decidir que volia matar-nos. Ens va avançar, es va posar davant nostre i va frenar en sec. Si en Carles no hagués estat al cas, hauríem tingut un accident. I si darrere haguéssim tingut un altre cotxe, ens hauria envestit.
No content amb això, l'animal del cotxe negre ens va tornar a avançar, va fer cop de volant per treure-ns del carril i va tornar a frenar en sec. Per sort, ni nosaltres ni cap cotxe dels que teníem darrere no vam prendre mal... però ens va donar un bon ensurt.

La imbecilitat de la gent quan es posa al volant d'un cotxe és tan immensa que no sé si podré descriure-la amb paraules... però des d'aquí voldria demanar-vos que tingueu sempre presents les tres Cies: prudència, paciència i consciència. Si algú vol fer el subnormal al volant, que ho faci, tothom és lliure de prendre les seves pròpies decisions. Però, sisplau, que no esquitxi.

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Si això ho haguessis explicat ahir pensaria que és una innocentada, perquè m'ha semblat molt pel·liculero, però sent avui em fa una mica de por i tot. Què pot passar pel cap d'una persona per fer aquestes coses de manera conscient? Drogues, potser? És l'únic que se m'acudeix. Però la veritat és que si això d'animals no fos una manera de parlar i fossin els animals els que conduïssin de veritat, aquestes coses no passarien.

Xavi ha dit...

Sorprenent, per no dir acollonant (bé, ja ho he dit). Només una puntualització: ningú ha de fer el subnormal al volant en una carretera, encara que no esquitxi; que se'n vagi a un circuit i allà xafi el cotxe.
Suposo que, realment, l'única explicació són les drogues.
En fi, per sort no us va passar res. I bon consell, el de les 3 cies!

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Sí nois, va ser de por. Va passar a principis de mes, però ho he deixat fins ara (i sort que no ho vam penjar el 28... no va ser cap broma!)
A més... era en ple migdia, per favor, com es pot ser tan bèstia!

Cert, XeXu, si els animals conduïssin, això no passaria.

Xavi, benvingut! El bonhome tenia una edat respectable. Espero que no anés col·locat...