dimecres, 14 d’octubre del 2009

Els Manel (I)





















Divendres passat vam "gastar" el Regal Club del Tr3sC: Dues entrades per anar a veure, cantar, riure i escoltar als Manel, que ja vam descobrir-vos fa uns dies aquí. Un primer disc fresc, divertit, amb cançons d'aquelles que et conviden a cantar-les mentre et dutxes, vas a comprar el pa o passeges el gos/gat.

La incontinència verbal del cantant va relligant, sota una història imaginària -i segurament improvisada-, totes les cançons del disc, fent protagonistes als mateixos components del grup. En aquesta ocasió, el fil conductor era la lesió al dit que s'havia fet el baixista, intentant caçar amb arc i fletxa en un paratge secret el mateix matí del concert.

"Ai Dolors" i "Al Mar" van ser de les mes seguides i aplaudides, però "En la que el Bernat se't troba" va convertir-nos en la instrumentació de vent de la cançó i "Corrandes de la parella estable" va fer d'algun espontani el 5è component de la banda, pujant a l'escenari i improvisant (o no) una estrofa rimada i acabada en "...ens ha costat Déu i ajuda arribar fins aquí."

7 comentaris:

codi ha dit...

"nosaltres" també vam "gastar" el nostre regal club. El concert va estar de conya i, com sempre, ple de sorpreses agradables.
no sé si hagués resumit millor la nit, però m'ha sorprès una cosa....

passegeu el gat?? tius esteu fatal !!

per cert, pels qui no sou fans del grup o no heu entès de què va el tema de les corrandes, us deixo un document gràfic que val molt la pena.

http://www.youtube.com/watch?v=C5cWsDB50W0&feature=related

Unknown ha dit...

hehehehe...

Els del PiT ha dit...

No he escoltat gaire aquest grup, però el que sí he escoltat m'ha agradat.

Llamp de comentari, sí senyor, hi hi hi...

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Nosaltres fa uns mesos que els coneixem, però en Carles s'hi ha aficionat especialment. Eh, Carles? :)

Unknown ha dit...

Tus, podries demanar per anar a fer unes proves de veu.....mai se sap.

;P

Carles ha dit...

us l'esteu jugant, eh? mira que si em dóna per rimar...

sànset i utnoa ha dit...

ara, percisament, estic escoltant els Manel...

*Sànset*