dimecres, 4 de març del 2009

Gràcies Tr3sC!

Els Reis ens van regalar un carnet del Tr3sC perquè féssim cultura... i aquesta setmana hem començat de ple!
Ahir vam anar a veure el Roger Mas i el Guillamino a Luz de Gas al mòdic preu de... 1,5€ del guarda-roba! (que, per ser un guarda-roba, de mòdic no en té res...)

Primer va sortir el Roger Mas, amb la guitarra. Va ser en plan "foc de camp", com deia ell: la gent asseguda al terra escoltant tranquil·lament. Quan va marxar, vam ballar una estona amb el Guillamino.
I aprofitant el Tr3sC, dijous anem a la preestrena de "The Code", la peli nova del Morgan Freeman i l'Antonio Banderas. Més noticies, dijous :)
La frase de la nit d'ahir:
"Els grecs van aportar a la humanitat l'estètica, la bellesa... Els romans, l'ètica, les lleis... I els catalans aportaran la veritat!... Al nord, el sol fa viure a la gent en la penombra... Al sud, els enlluerna. Els catalans, com que estem al centre del món, podrem veure i explicar la veritat a tota la humanitat" (Roger Mas, cantautor)

1 comentari:

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Afortunadament, les entrades de la preestrena de "The Code" eren molt econòmiques. És dolenta, dolenta, però dolenta de veritat, eh? Digna de dissabte a la tarda, per fer la migdiada. El Banderas, malament, i el Freeman... quina decepció!!
Això sí, Nova York de fons és molt bonic!