dimarts, 7 de juny del 2011

Estiu



Alguna cosa de bo han de tenir les temperatures per sobre dels 30 graus i la xafogor... a més de les orxates i els granissats... i és que torna el cine a Montjuïc! Ja tenim el programa: http://www.salamontjuic.org/

I també he vist que a La Pedrera tornen a fer concerts a les golfes, torna el Gandules al CCCB i al Caixaforum tindrem Dies de dansa.

Activitat!!!

9 comentaris:

Sergi ha dit...

Les activitats potser tornen, però encara no és estiu, i veient el temps que fa, qualsevol diria que l'estiu queda mooooolt lluny. I jo que me n'alegro...

Garbí24 ha dit...

espero que el temps millori......

Assumpta ha dit...

Jo visc a més de cent quilòmetres de Barcelona... snifff

Sortosament, de moment el mes de juny s'està comportant bé hehehe

òscar ha dit...

L’any passat, per un excés de confiança, ens varem quedar sense entrar-hi després de pujar fins a les portes amb la dona i el nen.

Enguany no passarà i comprarem anticipadament. Donde viven los monstruos és un tros de peli però ja l’hem vista. Farem votació familiar.

Tu, jo i l'Otis ha dit...

XeXu i Garbí, veient el temps que tenim, crec que m'he avançat massa al tema... Reconec que el cine a la fresca m'agrada molt, sigui a Montjuïc, o a qualsevol altre lloc.

Assumpta, segur que a Reus també teniu activitats estiuenques!

Òscar, me la recomanes? Donde viven los monstruos? Em crida molt l'atenció...

El porquet ha dit...

És possible que, fins a llegir el teu post, no m'hagués assabentat mai de tot això?

En quin món visc?

rits ha dit...

dec ser la única barcelonina que no ha pujat mai a la Sala Montjïc. Cada any m'ho proposo, xò mai hi acabo anant... les gandules del cccb,..ais!

òscar ha dit...

És molt bona però també força poc convencional, especialment si creus que vas a veure una peli per infants.

Nosaltres la varem veure amb el nen i, a mida que anava passant la peli, més que ens anàvem mirant flipats la meva dona i jo. Tot i així, el nen s'hi va quedar mig hipnotitzat.

Superecomanable, tot i que no us trobareu res del que pensaríeu trobar-hi en una peli infantil.

Carolina ha dit...

osti per mi les temperatures per sobre dels 30 graus ja són un regal, així que no necessitaria ni cine ni res de res :) És clar que si n'hi ha, millor que millor!