divendres, 3 de setembre del 2010

Qui som

Fa uns dies, en Xexu, a partir d'un post de l'Anna Tarambana, proposava de fer un post a partir de qualsevol petita anècdota diària, a tots aquells que escrivim per aquí amb una certa assiduïtat.
Nosaltres no sé si entraríem ben bé dins de la categoria de blogaire 24/7, potser una versió de blogaire a mitja jornada ens aniria millor... De tota manera, ja fa una bona temporada que escrivim, i en parlem, anem fent tots dos en col·laboració i la frase "Això ho hem de penjar al bloc" cada cop resulta més habitual.
El nostre jo blogaire es va despertar per últim cop ahir al voltant de les 23h...

Us explico: com que a mitjans d'octubre tenim un casament (i no és el nostre), vaig estar rebuscant entre els vestits dels últims casaments... per veure si puc reciclar alguna cosa. I, entre posar, treure, buscar, barallar-me amb cremalleres que ja no pugen, etc... l'Otis va tenir la santa gràcia de fer això:


Immediatament em va venir al cap el post de la Rits que vaig llegir ahir. El seu Puck amaga les peces de roba interior... el nostre Otis no pot triar cap més altre lloc del llit per aposentar-se que una faldilla neta, planxada, ben col·locada i negra, la muntanyeta de roba arrugada del costat, no. Brrrrrrrrr.

8 comentaris:

Garbí24 ha dit...

nigú ha dit que els gats siguin tontos a mes son del mateix color....queda bé.
Odio els casaments!!!!!

sànset i utnoa ha dit...

És que els gats són uns bitxos la mar de llestos!

*Sànset*

Sergi ha dit...

Però de veritat pensaves que triaria un altre lloc? No dona, impossible. Ni en tota la immensitat de l'univers, sempre trobaria la faldilla neta, planxada i ben posada... gats...

rits ha dit...

són endimoniadament adorables. no entenc xq ho han de fer. què han dedeixar el seu rastre per tota la roba?
coi de gats!

Laura ha dit...

i lo maco que és??? eh??? :)

otis simàtic.

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Prova de la intel·ligència de l'Otis número 2: recullo la roba, neta, seca i acabada de rentar. La deixo 2 minuts a sobre el llit abans de començar a plegar-la,.... i quan torno em trobo el gat a sobre de la muntanya de roba fet una boleta i roncant ben feliç.


(brrrrrrrrrrrrr)


Gràcies a tots per passar!

Maria ha dit...

Hahaha, quin clàssic! L'Sputnik fa el mateix. També s'ho passa bomba quan plego llençols.

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Maria, no sabia que tinguéssiu gat. La Nin s'ho deu passar pipa perseguint-lo, no?