dilluns, 7 de setembre del 2009

Coses sorprenents i amb diferència

Aquest cap de setmana he seguit amb la meva agenda cultural i turística: no podia marxar sense haver vist catacombes!

Vaig anar a les catacombes de San Calisto, a Appia Antica.

El camí per arribar-hi no és del tot senzill, però valia molt la pena! És impressionant, tot el que hi ha allà sota! Les de San Calisto són les més grans, calculen que hi ha uns 20 km de galeries!
La visita dura mitja horeta, se'm va fer curtíssima. M'hi hauria passejat una bona estona més.
No apte per a claustrofòbics!

Com que no es poden fer fotos, la imatge l'he agafat prestada del bloc de Locura viajes. Hi trobareu més fotos i una mica més d'explicació sobre les catacombes.

Junt amb les catacombes, i també en la línia religiosa però mortuòria (i una mica gore), quan va venir en Carles vam anar a veure la cripta dels monjos Caputxins de Via Veneto. Com que tampoc no hi deixen fer fotos i les imatges NO serien aptes per a tots els públics, us ensenyo una il·lustració de Viajes Morrocotudos que em sembla fantàstica, i que suavitza l'impacte.

2 comentaris:

Carles ha dit...

La veritat, era molt impactant... Veure tants esquelets, alguns encara no del tot convertits en només os... I cadàvers de nens... bufa... no, no apte per a tots els públics. Tot i que hi havia una família amb un crio d'uns 10 anys(?) que s'ho va passar pipa. Ah! estava força ventilat. :P

Maria - bon dia al matí ha dit...

en lloc de cadàvers, diguem-ne esquelets, que tampoc no és que hi hagués carn i tal...