dilluns, 27 d’octubre del 2008

Crònica d’un viatge en 12 dies: New York & Miami (III)

Dimarts, 19 d’agost de 2008
Un dia d’altures: hem pujat al Top of the Rock, al cim del Rockefeller Center. Dues visites, una al matí i una al vespre... La millor sensació al capvespre: veure com la ciutat va canviant i esdevé un nou paisatge amb el pas del minuts. La Joy ens ha convidat a dinar en un japonès: 919 3rd Ave amb la 58th. Al marxar, fem una visita als restroom de Bloomigdale’s. Ens passegem per la Museum Mile, amb el Guggenheim Museum com a atracció principal. Buscant unes sabates per al pare del Carles a Harry’s Shoes, la Maria es fira :-D
Sortint amb les sabatetes noves, treiem el nas a Strawberry Fields al Central Park... l’esperit del Lennon hi reviu cada dia. Fem el nostre primer Hot dog with mustard and onion... no està malament, però, preu per preu, crec que ens han pres el pèl...

Dimecres, 20 d’agost de 2008

És el nostre últim dia a NYC i fem un últim intent per gaudir d’un espectacle a Broadway... la cua és llarga i les sessions són de matinée. Qui vol tancar-se en un teatre en ple dia? La propera visita, no ens saltem el musical! De camí al MoMA, entrem a la Catedral de St. Patrick. Dues hores al MoMA no donen per a res... més deures per a la propera vegada. Anècdota del dia: visitem les oficines de Google de la mà del Christian, amb la Núria. Ens convida a dinar al mega restaurant de la plantanosequina amb vistes al Midtown... quins privilegiats! Després ens hauria agradat fer una becaineta als sofanets, o jugar al futbolín, o jugar a la piscina de boles, o passejar amb patinet... però preferim agafar el metro 7 i viatjar fins al Queens Museum of Art, a veure la maqueta de tot l’estat de Nova York. Impressionant.
Al vespre, cinema a la fresca i picnic amb la Núria al Central Park: French Connection. Fem una última copa (un Cosmo, com a la sèrie) al bar Simona a l’East Village, amb la companya de pis de la Núria, la croata Marina.

Dijous, 21 d’agost de 2008
Nova York, marxem! :'( Ben aviat, comencem l’aventura cap a Miami dins un SuperShuttle que ens fa fer una última hora voltant per la ciutat, "gaudint" del trànsit i els embussos habituals d’un dia feiner qualsevol a NYC... per sort, arribem a temps al JFK.
Vol tranquil. Ja som a Miami. Calor i xafogor i un sol extraordinari, després de la tempesta tropical Fay. Ens recull el Pablo a l’aeroport i anem a dinar al Tiramesú (un italià de l’Av. Lincoln). Fem pànxing tota la tarda i fem una rentadora. Les últimes pluges del Fay ens remullen la tarda.
Per sopar, xurrasco argentí amb els amics del Pablo i la Queralt.