dimecres, 26 de maig del 2010

Pa bo

Tots sabem que cada vegada és més difícil trobar pa bo. Pa de veritat. No xiclet en forma de barra que a les 2 hores de sortir del forn podria servir d'arma mortífera contra el pitjor dels nostres enemics.

Per això, de tant en tant, fem una excursió fins al forn Fortino: perquè és bo; perquè hi ha molta varietat, amb tota mena de cereals i de fruits secs; perquè dura com el pa d'abans; perquè el preu no és prohibitiu i... perquè té aquest aspecte:


(els post-its són de collita pròpia... tinc poca memòria...)

2 comentaris:

  1. Jo sóc tan panarra que no em dura prou el pa com per perdre les seves propietats!

    ResponElimina
  2. Panarra! :D (és una paraula que m'agrada molt)
    I trobes pa bo, encara? Potser és que els forns del barri no són gaire bons... no m'acaba d'agradar, el trobo massa industrial! I queda dur de seguida...

    ResponElimina