Fa uns dies vaig trobar una recepta per internet d'un pa dolç, tirant a coca, que em va semblar interessant. I la vaig fer... i aquest va ser el resultat.
(espero que ja hàgiu dinat...)
Pa de plàtan
Ingredients- dos gots de farina
- una culleradeta de llevat
- una culleradeta de bicarbonat
- un polsim de sal
- un got de sucre
- dos ous
- mig got de mantega
- tres plàtans ben madurs
- una culleradeta de vainilla
- mig got de llet
- una cullerada de vinagre
- 60 grams de ratlladura de xocolata negra
- mig got de nous de macadàmia
Elaboració
1. Es barregen la farina, el llevat, el bicarbonat i la sal en un bol.
2. En un altre bol, es bat el sucre amb la mantega.
3. S'afegeixen els dos ous al sucre i la mantega.
4. S'afegeixen els plàtans i la vainilla, i es barreja bé.
5. S'afegeix la farina, la llet, i el vinagre, de manera que no faci grumolls.
6. Per últim, s'afegeixen la xocolata i les nous (com que no tenia nous, ni de macadàmia ni de cap tipus, vaig fer servir cacauets dessalats i hi queda molt bé).
7. Al forn! 45 minuts a 180º o fins que us sembli que ha quedat ben fet.
Jo vaig fer la massa per una banda i després el vaig coure a la panificadora. Com es veu, del centre va quedar un punt cruet però la resta... estava fantàstic!
Precisament, com que ja hem dinat, ho remataríem perfectament amb un tall d'aquest pa de plàtan com a postres!
ResponEliminadoncs no pinta gens malament.....potser farem una prova i tot
ResponEliminaUaaaaau!! Fa MOLT BONA PINTA!!!
ResponEliminaAviam si quan torni a tenir forn ho provo! =D
El meu forn no funciona fa temps i no tinc panificadora... buaaaaaaaa!!! Tan bona pinta com té!!... Res doncs, directament n'agafo una llesqueta del teu, eh? :-))
ResponEliminaAfegeixo nota: no s'asseca i dura perfectament 3 o 4 dies, en funció de la golafreria dels consumidors.
ResponEliminaEl tornaré a fer, segur!
Avui mateix l'he provat!! que reboníssim moltes gràciesss!!!
ResponEliminaCom sempre que provo coses noves se m'escapa versionar-ho i aquesta vegada no he posat bicarbonat ni vinagre, ni xocolata...també no tenia mantega i he utilitzat oli d'oliva suau.
Avui mateix ja l'anoto al meu receptari!!gràciessssssss ;)
Judit